Συχνές ερωτήσεις πελατών

Πως θα φτασω στην Αρεοπολη;

Για να βρεθείτε στη Μάνη οι δύο βασικοί οδικοί άξονες που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι ο δρόμος Σπάρτης – Γυθείου – Αρεόπολης και ο δρόμος που συνδέει την Καλαμάτα με την Αρεόπολη. Λίγο πριν μπείτε στην Αρεόπολη, ειδική σήμανση σας κατευθύνει στο κατάλυμα.

Τι αξιζει να δω κατα την παραμονη μου στη Μανη;

Από τη στιγμή που θα φτάσετε στη Μάνη θα μαγευτείτε από το όμορφο τοπίο της. Ένα μέρος γραφικό με πέτρινους οικισμούς, λιμναίες σπηλιές και σπίτια που θυμίζουν πύργους.

Το έμβλημα της Μάνης, ο πύργος της, είναι αυτό που θα σας τραβήξει αμέσως την προσοχή. Οι μικρές, βυζαντινές εκκλησίες, με τους κεραμιδένιους τρούλους και τα μαρμάρινα ανάγλυφα τέμπλα, θα σας γοητεύσουν. Επισκεφτείτε ακόμη τα σπήλαια του Διρού, απ’ τα ομορφότερα λίμναια σπήλαια του κόσμου, με εντυπωσιακά χρώματα και σχήματα.

Υπάρχει εκεί η δυνατότητα 40 λεπ. ξενάγησης με βάρκα.  Αφήστε για το τέλος την επίσκεψή σας στο ξακουστό Λιμένι.

Ποιες ωρες μπορω να κανω check in/check out;

Το check in γίνεται στις 14:00μμ και το check out μέχρι τις 12:00μμ.

Μείνετε τρεις συνεχόμενες νύχτες και σας παρέχουμε τη δυνατότητα late check out έως το απόγευμα, κατόπιν διαθεσιμότητας.

Ποια μερη για διασκεδαση στη Μανη εχετε να μου προτεινετε;

Περιηγηθείτε στην ευρύτερη περιοχή και γευθείτε την τοπική κουζίνα στα γραφικά ταβερνάκια ή απολαύστε το ποτό σας σε κάποιο από τα μπαράκια. Αν επισκέπτεστε τη Μάνη κατά την περίοδο του καλοκαιριού, εξερευνήστε παραλίες όπως αυτές του Νέου Οιτύλου, της Στούπας, της Καλογριάς…

Τι δραστηριοτητες προσφερονται στην ευρυτερη περιοχη της Μανης;

Η περιοχή προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πάρτε μέρος σε κάποια πεζοπορική  διαδρομή και διασχίστε το φαράγγι Μυλολάγκαδο για να επισκεφτείτε την εκκλησία της Παναγίας της Σπηλαιώτισσας.

Μπορείτε να ψαρέψετε σε πολλές ακτές ή να παρακολουθήσετε  το μάζεμα του αλατιού, τους μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου. Ανακαλύψτε ακόμη τις πανέμορφες ακτές της Μάνης, που ενδείκνυνται για καταδύσεις και θαλάσσια σπορ.