Δραστηριότητες

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ

ξενωνας αρεοπολη μανη - Achelatis Guest Houses

Η περιοχή προσφέρεται για δραστηριότητες σχεδόν όλο το χρόνο.

Βραχώδεις πλαγιές που καταλήγουν σε καταγάλανες ήρεμες παραλίες, βράχοι που κρέμονται πάνω από τα ήρεμα νερά της πεντακάθαρης θάλασσας, απόμακρα βουνά, μοναδικά ηλιοβασιλέματα, άγριοι ελαιώνες, πετρόχτιστοι πύργοι, διάσπαρτα αρχαία και βυζαντινά κτίσματα, σπήλαια σπάνια σε ομορφιά, μονοπάτια με μοναδική θέα, είναι μόνο μερικές από τις αντιθέσεις που προσφέρει το τοπίο της Μάνης.

Αυτές οι αντιθέσεις κάνουν την Μάνη έναν μοναδικό προορισμό γεμάτο προκλήσεις. Ένα μαγευτικό τοπίο με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο και την άγρια ομορφιά σας καλούν να το εξερευνήσετε και να χαλαρώσετε με όλα αυτά που περίτεχνα «στέρησε» η φύση στη Μάνη.

Στο Achelatis Guest Houses είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα καταστήσουν την διαμονή σας μοναδική και να μοιραστούμε μαζί σας τα έθιμα και τις παραδόσεις του όμορφου τόπου μας.

Θαλάσσιες περιηγήσεις, ιππασία, πεζοπορία ,ψάρεμα, κυνήγι, χαλαρές βόλτες στον παραδοσιακό οικισμό είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που σε συνδυασμό με το μανιάτικο τοπίο θα δελεάσουν τη φαντασία σας, θα προκαλέσουν τις αντοχές σας και θα σας ξυπνήσουν την αίσθηση και την επιθυμία για περιπέτεια και εξερεύνηση στα κρυμμένα μυστικά της Μάνης.

Μονοπάτια-Διαδρομές:

• Ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4

Πεζοπορία:

• Καραβοστάσι-Παναγία Σπηλιώτισσα
• Τηγάνι
• Ταίναρο